lunes, 5 de diciembre de 2011

Ernest Benach

Me manda mi queridísima hermana un mail, donde se comenta lo que cobrará Ernest Benach, y en un minuto he encontrado unos links donde se confirma la noticia, aquí.

Benach gaudirà d’una pensió de 78.000 euros.

Tindrà també un sou de 104.000 euros els propers quatre anys.

Ernest Benach, que té 51 anys i ha exercit el càrrec de president del Parlament des del 5 de desembre de 2003, cobrarà 104.008,95 euros bruts l’any durant els propers quatre anys, així com una pensió vitalícia de 78.006,71 euros quan compleixi els 65 anys, segons informa el Diari de Girona.

D’acord amb la normativa vigent, Benach té dret a percerbre, com la resta d’expresidents, “per un període equivalent a la meitat del temps que ha estat al càrrec, i com a mínim durant una legislatura”, una assignació mensual equivalent al 80% de la retribució mensual que correspon al president parlamentari. Després de la rebaixa del 15% aplicada aquest any, el sou anual brut per al president del Parlament és de 130.011,189 euros bruts tot i no tenir cap formació universitària.

Mentrestant els nostres investigadors en camps de medicina i bioquímica han de sortir a l’estranger per deixar de ser mileuristes al nostre país.

¡¡Ay!! Nos mean encima y dicen que llueve... ¿hasta cuándo?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...